keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Tyhjäpää

Tiiättekö sen tunteen, kun muistat junkun asian, ja n. 3min myöhemmin unohdat sen? Mä tiedän. Kirjauduin tänään meinaan verkkopankkiin, muistin tunnuksen, mutta koska sillä hetkellä ei ollutkaan avainkortti vieressä, keskeytin palvelun ja hain lompakon autosta. Noiden 3 minuutin aikana unohdin mun tunnuksen. Ja nyt en saa sitä millään päähäni. Uskokaa huviksenne, on maailman turhauttavin olo.

Mutta asiaan! Tää ja viime viikko on ollut ihan super mahtavia! Viime viikolla oli tosin töissä hirmu hektisiä päiviä, mutta niistä selvittiin kunnialla. Viikonloppuna pyörähdettiin Ruun kanssa Hyvinkäällä Eryn näyttelyssä, enkä tosiaan vois olla tyytyväisempi! Oli huippu tuomari joka antoi ihan loistavan arvostelun. Toki Ruukkis on vielä aika rimpula kun on kasvavassa iässä, mutta se nyt on ihan ymmärrettävä juttu. En voisi olla ylpeämpi meidän nahkiaisesta ♥


Tän viikon alkua taas odotin inolla, sillä perhe, jonka luona Kanadassa asuin, tuli osittain Suomeen! Tiistaina siis suunnattiin auton nokka kohti Jumboa ja käytiin sitten porukalla kahvilla. Tarkoitus olisi, että ensi viikolla he tulevat käymään täällä meillä, joten hii, kiva viikko siis tulossa!

Ensi viikolla muuten on jo juhannus (ikään kuin kukaan sitä ei varmaan tietäisi?) ja me suunnattaan murun kanssa kohti Raumaa! Rauman Meren Juhannus, here we come. Kummankin meidän ensimmäiset festarit, joten saapi nähdä mitä tästä seuraa. Artistit on ainakin ihan huippuja, joten enää vaan toivotaan että säät suosii.

Kesäloman alkamiseen on tasan 30 päivää, Unkariin ja Formuloihin 35. En malta odottaa tota reissua, koska se tulee olemaan niin "once in a lifetime" juttu. Tai ainakaan ei oo suunnitelmissa uudestaan lähteä.. vielä.

Kuitenkin siis paljon kivoja jutuja tulossa. Vielä kun saisi päähänsä noi pankkitunnarit niin sitten tää elämä vasta hymyileekin.

Sateista torstain jatkoa kaikille!

Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nettiä koskevat samat lait kuin muutakin elämää, pidetään se mielessä kommentoitaessa.