maanantai 20. kesäkuuta 2016

Me, myself and I - time

Olin jo lähes unohtanut miten ihanaa onkaan olla ihan vaan itekseen. Okei, oon viettänyt töissä lähes putkeen n. 30 tuntia, ja käynyt kotona vaan nukkumassa, mutta noin niinkun muuten. Tänään kuitenkin on vapaata, ja aloitin päiväni nukkumalla 8 asti, jonka jälkeen kattelin muutaman jakson Frendejä sekä söin aamupalaa kaikessa rauhassa.

Kellon ollessa noin puoli 10, suuntasin salille ja tein kivasti tuntuvan tunnin treenin.Treenien jälkeen oli nälkä, ja kurvasin hakemaan sushia ennenkuin suuntasin kotiin. Nyt, tässä näin samalla kun kirjoitan, syön lounasta ja frendit pyörii edelleenkin vieressä. Ruu hyppii olkapäällä ja yrittää napata kalat riisin päältä aina, kun vien palasen suun lähelle. Sfinxin omistamisen riemuja tämä.

Mutta niin, miekkonen on siis Ruotsissa valmennettaviensa kanssa, ja tulee kotiin vasta keskiviikkona. Siihen asti siis kämppä on ihan kokonaan mun hallussa, mikä tarkoittaa sitä, että...

  • saan syödä just sitä mitä ite tykkään = sosekeittoja, sushia, vihannesruokia. Ja siis tarkennus; saan syödä niitä siis silloinkin, kun mies on kotona, mutta silloin joutuu tekemään lisäksi jotain "täytävämpää", kun miehellä ei keitoilla lähde nälkä.
  • saan nukkua KESKELLÄ 180 senttistä sänkyä. Mikään ei oo yhtä mahtavaa. Tää on myös asia, mistä me lähes joka ilta kinataan "sä oot taas keskellä sänkyä, mun vuoro tänään". Pitäisi varmaan ostaa uusi, kunnon patja.
  • saan katsoa töllöstä mitä haluan. Yleensä sieltä (varsinkin viime aikoina..) tulee vain urheilua; jalkapalloa, käsipalloa, koripalloa, luistelua, voimistelua, ratsastusta, jääkiekkoa, formulaa, snookeria, laskettelua, uintia you name it. Kaikki käy, mutta formula ja se pirun snooker on kyllä ehdottomasti eniten katsoitummat jutut tässä taloudessa.
  • saan kuunnella maailman siirappisinta soittolistaa samalla kun käyn suihkussa. Ja tottakai, laulaa mukana.
  • saan nukkua ikkuna / verhot auki. Mies ei pysty eikä kykene nukkumaan, mikäli ikkunat ei ole kiinni ja pimennysverho alhaalla. Mä taas nautin kesäsin nukkua valoisammassa ja viileämmässä huoneessa.
  • saan hyvän yön viestin iltaisin, mikä on ihanan nostalgista ♥ tulee ihan inttiajat mieleen.
  • saan tuliaisia kun ukkeli tulee kotiin. Jep, parasta.

Nyt ajattelin ryhdistäytyä, ja alkaa vähän jo pakkaamaan Rauman reissua varten! Lähinnä siis panikoimaan sitä, mitä laitan päälle ja otan mukaan. Miten festareille pukeudutaan? Murheita ne on tietty nämäkin, mutta ehkä mä otan mukaan kaiken housuista hameisiin ja sitten vaan sovellan.. Saas nähdä. 

Kuullaan taas!

Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nettiä koskevat samat lait kuin muutakin elämää, pidetään se mielessä kommentoitaessa.