maanantai 16. toukokuuta 2016

Sushi House / Lohja

Oon aina tykännyt Lohjasta, koska täällä on mun mielestä kaikki, mitä ihminen tarvitsee. Sopivan kokoinen kaupunki loistavilla urheilu- ja ulkoilumahdollisuuksilla, erilaisilla ravintoloilla, puistoalueilla, kouluilla ja kaupoilla. Eli kaikkea löytyy, paitsi junayhteys. Muutoin julkinen liikenne on täällä huippu!

Tämän kuun alusta Lohjasta tuli taas himpun verran täydellisempi, kun Lohjantähteen avattiin Sushi House. Toinen samanmoinen löytyy muuten Keravalta, mikäli joku sieltä päin sattuu tätä lukemaan. Sushi ei aina ole kuulunut mun ruokavalioon, mutta nykyisin se on yksi mun lemppareista! Tämän kuun alussa avattu sushirafla oli vähän niinkuin pakko käydä testaamassa, kun Lohjalla olevien kiinalaisraflojen sushi ei ollut, krhm, sieltä parhaimmasta päästä. Olen nyt käynyt kahdesti tuolla Lohjantähden -nimenomaan sushiin- keskittyvässä raflassa ja en kyllä voi muuta kuin kehua!

Paikka on valoisa, tilava ja viihtyisä; värimaailma on hyvin mietitty ja esteettisestä näkökulmasta paikka on todella miellyttävä. Buffet toimii loistavasti, eikä tyhjiä tarjoilulautasia tarvitse juurikaan katsella; keittiöstä juoksee (varsinki lounasaikaan ja kirjaimellisesti juoksee) apupoika antero tuomaan täydennystä sitä mukaan kun jokin tarjottavista uhkaa loppua. Ja vitsihän tässä on se, että kokoajan tulee uutta tarjolle! Otat sillä hetkellä tarjolla olevia susheja jokaista laatua, istut pöytään ja ajattelet "ihanaa nam nam" kun huomaan tarjoilijan kiikuttavan pöytään uusia, herkullisen näköisiä suupaloja mitä ei sun lautaselta löydy. Arvatkaa huviksenne, millainen "pakko saada maistaa kaikkia, miksi tuotte kokoajan erilaisia" ähky tuolla tulee? Jep, aika iso.

Henkilökunta on todella ystävällistä, pääasiassa salin puolella työskentelevät mies ja nainen hymyilevät tauotta. Vesikannut täyttyvät sitä mukaa kuin ne tyhjenevät, ja likaisia astioita ei tarvitse itse viedä ruokailun jälkeen. Sinäänsä hassua mun mielestä, koska kyseessä on kuitenkin buffet.

Henkilökunta ja paikka on mun mielestä kaikin puolin mahtava, ja toivon koko sydämestäni, että paikka pysyy toiminnassa pitkään. Eli asiakkaat, käykää kokeilemassa! Itse tykkään todella paljon, enkä ole kuullut valituksia muiltakaan.


Riikka
ps, kellään ehdottaa puhelinta, jossa oikeesti olisi hyvä kamera?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nettiä koskevat samat lait kuin muutakin elämää, pidetään se mielessä kommentoitaessa.